Сечовина

Сечовина

Сечовина має широке лікарське застосуванняЦя речовина використовується як один із інгредієнтів кремів для місцевого застосування, які допомагають зволожити шкіру. Зволоження шкіри є основою терапії при багатьох станах, при яких спостерігається надмірна сухість шкіри. Креми, що містять даний компонент, застосовуються при лікуванні:

  • Псоріаз.
  • Ксероз (аномально суха шкірачастіше зустрічається у літніх людей).
  • Оніхомікоз (грибкова інфекція нігтів).
  • Іхтіоз (спадкове захворювання шкіри, яке викликає сухість, потовщення та лущення шкіри).
  • Мозолі (затверділі шари шкіриякі зазвичай зустрічаються на стопах).

Значне зволоження шкіри та покращення її гладкості після нанесення крему, що містить сечовину, було помічено у великої кількості споживачів зі здоровою шкірою та у пацієнтів з проблемною, сухою шкірою. Ефект може відмічатися після одноразового застосування, а також після тривалого застосування. Регулярне застосування засобів, що містять сечовину, підвищує зволоженість шкіри та покращує її гладкість.

Інші способи використання сечовини включають:

  • Видалення нігтя40мазь сечовини наноситься на уражену ділянку нігтянаприкладуражену грибком частину нігтяТака мазь розмякшує цю ділянку нігтя протягом наступних 7 –10 днів. Тоді лікар може легко відокремити хворий ніготь від решти нігтя. Це хороший варіант для нехірургічного видалення нігтів.
  • Вушні краплісечовина також використовується для приготування вушних крапель для видалення сірки.

Протягом багатьох років проводилися дослідження, щоб знайти ефективний, легкодоступний і відносно недорогий зволожуючий засіб для шкіри. Сечовина як атопічний засіб є всім цим, а також є м’яким кератолітиком. Було проведено випробування на пацієнтах, які страждають на різні захворювання та використовували сечовину місцево у вигляді лосьйону чи крему. Результати показують, що сечовина є ефективним зволожувачем.

Кошик