Октопірокс

Октопірокс (Піроктон оламін)

Октопірокс (Піроктон оламін) має сильну фунгіцидну (протигрибкову) та антибактеріальну дію. Результати дослідів показали, що октопірокс має широкий спектр антимікробної дії, по відношенню до грампозитивних (стафілококів) і спорових культур Bacillus subtilis, грамнегативних Escherichia coli і Pseudomonas aeruginosa  бактеріальних культур, а також по відношенню до культур грибів Candida algubiscan fundigida algubiscan.

Піроктон оламін є активним інгредієнтом проти лупи, заспокоює запалену шкіру голови та зменшує лущення. Він має специфічну дію проти Pityrosporum Ovale, агента, що викликає утворення лупи. Продукт проти лупи, що містить піроктон оламін, знищує грибкову інфекцію, яка є причиною лупи, і протидіє утворенню нової лупи, робить шкіру голови чистою, без свербіння та запобігає утворенню нової лупи, ви позбавляєтеся від усіх незручностей пов’язані з лупою. Після шести тижнів лікування лупа шкіри голови зменшилася на 81,7 % за допомогою шампуню, що містить  піроктон оламін.

Причина, по якій піроктон оламін користується популярністю в очах виробників і техніків, полягає не тільки в тому, що він має хорошу дію проти лупи, розчинність і безпеку, але також і його особливі функції, такі як збереження густоти та усунення неприємного запаху тіла.

  • Збільшення густини. Октопірокс має очевидну дію збільшення густоти шампуню, коли концентрація піроктону оламіну досягає 0,3-0,4% в базовому шампуні в’язкість шампуню близько 3000м.пас. Тому загусник можна не додавати або додавати в меншій кількості, коли піроктон оламін додається до шампуню. Це не тільки спрощує виробничий процес, підвищує стабільність продукту.
  • Широкий спектр антибактеріальних та протигрибкових властивостей.
  • Консервуюча функція.
  • Усунення неприємного запаху тіла.
Кошик