Розумне миття шампунем

Розумне миття шампунем

Розумне миття шампунем – користуватися лікувальним шампунем не так вже й складно. Нанесіть невелику кількість шампуню на долоню однієї руки та енергійно втирайте його у мокре волосся. Потім ретельно помасажуйте шкіру голови кінчиками пальців. Шампунь повинен залишитися на шкірі голови близько п’яти хвилин, а потім його потрібно повністю змити. Оскільки деякі з цих шампунів можуть мати неприємний запах, доцільно застосувати кондиціонер після використання шампуню. Дігтярні шампуні можуть пофарбувати сивину або відбілити волосся в коричнево-жовтий відтінок, що для де кого може бути небажаним.

шампунь при псоріазі

Квероксал шампунь

Шампунь для шкіри голови з ознаками лущення та свербіння

Коли звернутися до лікаря?

Якщо стан шкіри голови не покращується після застосування безрецептурних шампунів слід проконсультуватися з лікарем. Оскільки себорейний дерматит є найпоширенішою причиною лупи, може знадобитися доповнити миття шампунем місцевими стероїдами, лосьйонами або протигрибковими засобами. Ці засоби добре допомагають контролювати себорейний дерматит, але постійне застосування таких засобів не рекомендовано. Лікування може тривати довгий час, але з поступовим зменшенням частоти використання.

Як позбутися сухості шкіри голови?

Основна відмінність між лупою та сухою шкірою – їх причини. У той час як суха шкіра голови спричинена нестачею вологи в шкірі, лупа спричинена скупченням жиру на шкірі голови та/або наявністю певних видів мікробів.

Найпопулярніші пости
Квероксал шампунь + Квероксал скраб
Квероксал шампунь
Емолєкс пом'якшувальний крем
Квероксал скраб
Кошик