Позбавтеся від симптомів псоріазу

лого лованда

Натуральна олія лаванди, клінічно доведено - зниження індексу тяжкості проявів псоріазу. *

Про шампунь

Квероксал лаванда чинить дію на шкіру голови, яка обумовлена компонентами, що входять до його складу.

Олія лаванди

в своєму складі містить ліналоол і ліналілацетат, які при місцевому застосуванні можуть значно зменшувати індекс тяжкості проявів псоріазу шкіри, та відновлювати епідермальну гіперплазію та гіперкератоз до нормального стану. Олія лаванди має седативну та заспокійливу дію на шкіру голови та приємний аромат.

Кверцетин 

може служити біологічно активною речовиною проти симптомів дерматиту, псоріазу, завдяки протизапальній, антигістамінний та антиоксидантній активності. Кверцетин прискорює процес загоєння.

Саліцилат натрію

має протизапальний, анальгезуючий ефекти застосовується як дерматологічний, антисептичний та кератолітичний засіб.

Октопірокс 

має широку протигрибкову та протимікробну активність, тим самим сприяє усуненню причини утворення лупи та протидіє утворенню нової лупи, робить шкіру голови чистою, без свербіння.

Переваги шампуню

Часті запитання:

  • Чи підходить шампунь для чутливої шкіри? Відповідь: Так, наш шампунь спеціально розроблений для чутливої шкіри та не містить агресивних хімічних речовин.
  • Як часто можна використовувати шампунь? Відповідь: При сильно виражених симптомах, загострення проявів псоріазу шкіри голови, варто мити голову з використанням шампуню Квероксал щодня на протязі тижня, в подальшому використовувати 2-3 рази на тиждень до зниження інтенсивності або зникнення симптомів.
  • Який спосіб застосування? Відповідь: Квероксал лаванда слід наносити на мокру шкіру голови, ретельно втираючи в уражені ділянки. Залишити діяти 10 хвилин, дати змогу компонентам шампуню проникнути у верхній шар шкіри голови. Змити достатньою кількістю води.

Контактна інформація

Якщо у вас виникли питання або потрібна додаткова інформація, звертайтеся до нас:

Приєднуйтесь до нас у соціальних мережах:

  • PMID: 32623016 і DOI: 10.1016/j.jep.2020.113127

Copyright © 2024 Medetics

медетикс горизонтальный пнг
Кошик